diumenge, 30 de juny del 2013

Bicicletada sense barreres, amb tots els nens.



















D'impressionant podríem qualificar el despleguement adiovisual que hi havia avui a Don Caballo, només entrar a la finca, ja es veía el treball fet pels Trinxes i l'Alex, moltes bicicletes adaptades, amb diferents adaptacions per donar cabuda a quanta més gent millor, i molts, molts nens amb ganes de pasar.ho bé completàven la feina ben feta.

Una volta fins la pineda de Can Nadal on els Trinxes ens tenien preparat un minicircuit pel mig dels pins magnífic, on els nens i sobretot els que portàven les bicis adaptades han disfrutat de valent, tota una aventura que hauríem de repetir més sovint i que tot i l'esforç, la recompensa és infinítament més gran.

Després cap al CCVV, on agafem forces i on els amics de Vallès Visió fan unes entrevistes als protagonistas de l'acte, per copçar les noves sensacions, viscudes per uns, i repetides per d'altres. Veure arribar la gent aquí emocionava de debó, com quant et treus el carnet i per primera vegada vas sol, el mateix però a "lo bèstia!"

Tornada a Don Caballo on la pujada es feia més dura, i on gràcies a tots, em pogut fer sense problemas, un cop a dins del recinte, qui volia feia el vermut, i qui volia encarregava el dinar o la taula per dinar allà mateix.

Moltíssimes gràcies a l'organització per aquest dia tant fantàstic i ple d'emocions, que de ben segur quedarà en el cor de molts durant molt anys!

Carles.

PD:Si més endavant podem accedir al material, possarem altres fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada